...

...
ПОРТАЛ "САЗВЕЖЂЕ З"

Translate

Укупно приказа странице

субота, 26. мај 2018.

ОБНОВA ПСИХИЈАТРИЈСКЕ БОЛНИЦЕ У КОВИНУ


ФОНДАЦИЈА Њ.К.В. ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ И ЛАЈФЛАЈН ЧИКАГО НАСТАВЉАЈУ СА ОБНОВОМ ПСИХИЈАТРИЈСКЕ БОЛНИЦЕ У КОВИНУ
Ковин, 26. мај 2018 – Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина у друштву др Милене Бајић, председнице организације Лајфлајн Чикаго и групе од више од 80 Срба из САД, отворила је обновљено женско одељење у психијатријској болници Ковин. Донацију вредну 76.000 америчких долара обезбедила је хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго која ради под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине, а спонзор овог вредног пројекта била је Фондација Џона и Милдред Медић Вученић, чија породица је један од највећих појединачних донатора Лајфлајн Чикаго.
До сада је у новембру 2017. обновљено и мушко одељење захваљујући донацији вредној 90.000 америчких долара. Поред осталих поправки, замењена су и постављена нова купатила, прозори и врата.
“Разлог моје данашње посете је још једна велика донација, укупне вредности веће од 160.000 америчких долара, захваљујући којој су реновирана купатила у болници, и купљени нови прозори и врата. Прво смо завршили мушко одељење а сада и женско, тако да је ово био један велики и успешан пројекат. Донација је обезбеђена посредством канцеларије Лајфлајн Чикаго којој сам ја покровитељ, у виду поклона Фондације Џона и Милдред Медић Вученић. Веома сам срећна јер ће вам ова донација омогућити да мало лакше радите, а боравак пацијената у болници учиниће много комфорнијим”, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.
Др Александра Гавриловић, директорка психијатријске болнице у Ковину, најтоплије је захвалила Принцези Катарини, хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго и Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић на њиховој великој помоћи

.

Нема коментара:

КОМПЛЕТАРИУМ

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"